Sjælfiekort

Margit har satset opsparingen på at hjælpe andre: Nyt produkt kan give folk tiltrængte svar. 

Med Margit Nørbys nye "Sjælfie"-kort kan man selv finde indsigt og svar

Læs mere her

1


TAROTHOROSKOP, vejviseren i dit liv

Få lavet et anderledes men meget personlig horoskop. Du former og stiller nemlig selv dine spørgsmål efter hvad du har brug for at vide. Du kan spørge om alt, feks. Hvordan du bedst bruger dine potentialer, dit kærlighedsliv, boligforhold, arbejdsforhold, der er ingen grænser. Svarene vil komme fra den åndelige verden og tarotkortene via mig som kanal.

Jeg vil også beregne dit årskort, hvilket i den astrologiske verden svarer til dit horoskop her blot i den spirituelle verden. Dette kan være en kæmpe åbenbaring / forløsning, da det kan give en forståelse og mening med den måde man har taklet livet på. Dette sætter fri. Endvidere finder vi dit skæbnekort for 2023, der kan lede dig i den bedste retning . Men husk altid din frie vilje til at følge retningen.

Vi kan lave det pr.mail, telefon eller personlig konsultation. Ring eller skriv for at booke tid, weekend er også en mulighed.Du får et horoskop med dig hjem på skrift.

Kr. 699.

Mkh Margit❤️

asd

Kender du Margit fra Dania ved Mariager?

1

Margit tilbyder clairvoyance, parvejledning og tarotkort læsning fra hendes lejlighed i Dania ved Mariager og med udsigt over Mariagerfjord

Læs mere i artiklen her


Har du mistet retningen, modet eller dit humør?

Har du mistet retningen, modet eller dit humør? Så få et kærligt spark fra den spirituelle verden hos Margit, der hjælper dig med at “tømme bagagen” og komme videre med kun de ting du har brug for. 

Læs mere i artiklen her


1

Læs hele artiklen på Ligeher.nu eller Hadsund Folkeblad