Lige fra jeg kan huske, har jeg altid følt mig anderledes. Følt, at jeg kom fra en anden planet. Jeg var tit rigtig ulykkelig, fordi jeg oplevede, at andre ikke forstod mig – eller accepterede mig – på grund af, at jeg ufiltreret sagde, hvad jeg tænkte i stedet for at putte med tingene.  

Jeg voksede op i en familie, der fungerede perfekt på ydersiden. Sandheden var, at på indersiden var alt disharmoni. Skænderier, vold, alkohol og utroskab var nogle af ingredienserne. Der levede konstant en indre konflikt i mig, og jeg havde tidligt en følelse af ansvar og lyst til at prøve grænser af. 

Når jeg kunne mærke, at folk manglede hjælp, eller havde det skidt, fik jeg instinktivt behov for at være der for dem. Selvom mine forældre sagde, at jeg skulle blande mig udenom. Det gav nogle knubs, der tit var af den ubarmhjertige slags. Jeg husker hverdagen som kæmpe kaos, som jeg i dag ved, er en kæmpe gave. 

For midt i kaos blev min bevidsthed stærkere og stærkere. Bevidstheden om, at jeg intuitivt ved ting. Uden at kunne sætte ord på hvordan eller hvorfor. Det har været en rejse, som i dag har bragt mig til et sted, hvor billeder, svar, informationer og potentialer vælger mig som medie. En evne, der kommer både mig selv og andre til gode.

Det er ikke tilfældigt, at du er kommet ind på min hjemmeside. Der er en mening med alt, og universet har altid en plan. En bedre plan. Hvis du er klar, kan jeg kickstarte din rejse for dig, så du går ad en vej, der gør dig til et gladere menneske. 

Ring eller skriv, hvis du vil vide mere. Intet spørgsmål er irrelevant,

De kærligste hilsner

Margit