Et tarotkort er et visuelt kort, der viser fx bevidsthed/professionelle bidrag/bevæggrund/åndelig udvikling. 
Tarot afspejler den mulighed, vi hver især har for at se livet som en proces og “vandre den mystiske og spændende vej med praktiske fødder “.

Kortene kan guide ved at vise indre og ydre sammenhænge, du måske selv har overset. De kan foreslå løsninger, du selv ville have svært ved at finde. Og de kan give dig kontakt til både de dybeste og de højeste lag i dig selv.

Vi bærer alle følelser som glæde, sorg, smerte og længsler lige under huden. Det er en befrielse at genkende sig selv på kortene. For du kender sandheden, når du ser den, og sandheden sætter dig fri.

Hvorfor få tarotlæsning

Der findes mange gode grunde til at få tarotkort læsning. 

Fælles for dem er, at kortene kan være med til at belyse indsigter omkring vores liv, der normalt kan være vanskelige at opnå uden.

Tarotkort fungerer som en refleksion af vores inderste, de kan derfor hjælpe os med at få budskaber frem, som ellers ikke ville være tilgængelige for os. 

Tarotlæsning er dog ikke med til at afgøre hvordan fremtiden ser ud for os, men de kortlægger muligheder, udfordringer og dybeste længsler samt største potentialer, vi efterfølgende kan handle ud fra. 

Tarotkortene fungere derfor som et selvuviklingsredskab, vi kan benytte os af til at træffe de rigtige valg her i livet. Ligeledes kan vi opnå en dybere indsigt i os selv, og de mekanismer som driver os. 

Få nye indsigter omkring dit liv med tarotkort læsning

Hvis du skulle være interesseret, i at blive guidet gennem ydre og indre sammenhænge, du måske selv har overset, er du velkommen til at tage kontakt. 

Jeg kan kontaktes på telefon 24 24 60 37 eller via mail mwn@indianeren.dk. Du kan ligeledes sende en sms til samme nummer. Jeg har base i Mariager, men tilbyder tarotkort læsning til alle der ønsker det i Aalborg, Hobro og resten af Nordjylland.