Hvad betyder clairvoyance, 
og hvad kan det gøre for dig?

Ordet ”clairvoyance” er fransk, og betyder “klarsyn”. I en clairvoyance-session ser jeg billeder, som jeg får fra guiderne i den åndelige verden.

Det kan være billeder fra din fortid, og det kan være fremtidige prognoser/potentialer. Alt sammen ting, du højst sandsynligt selv kan genkende, når jeg beskriver dem. 

Ud over klarsyn bruger jeg klarfølelse og klarhørelse.

Klarfølelse betyder, at jeg mærker dine energier, og tuner ind på dine følelser før og nu, og jeg kan også føle dine fysiske smerter. 

Klarhørelse er en 6. sans, der kan høre beskeder fra afdøde, hvis en afdød skulle ønske at etablere kontakt via mig. 

Mit navn er Margit Nørby, og jeg er her for at hjælpe dig med at genopdage din indre styrke og vision, med en åndelig vejledning.

Kontakt mig

Sådan foregår en clairvoyance hos mig

 1. Du booker en tid enten pr. telefon, sms eller mail. Hvis jeg lyder lidt kort for hovedet, er det fordi, jeg helst ikke vil vide noget om dig, da min clairvoyance bliver mere skarp uden noget kendskab forinden.
   
 2. Jeg indleder sessionen med at forklare forløbet og mine etiske regler, som er: 
  - Jeg forudser aldrig sygdom og død, for denne type oplysninger har jeg frabedt mig at modtage fra den åndelige verden.
  - Jeg tuner ikke ind på 3. person
  - Jeg ”sletter” alle informationer, så efter sessionen husker jeg hverken dit navn eller det, der er blevet sagt.
   
 3. Jeg er ”kun” medie for den åndelige verden, og det er helt op til dig selv, hvorvidt din sunde fornuft siger, at du vil bruge eventuelle råd og vejledninger, der måtte komme under sessionen. 
   
 4. Den åndelige verden har humor, så vær forberedt på, at informationer godt kan blive afleveret med pudsige vinkler. 
   
 5. Du må gerne optage sessionen, så du kan genlytte efter behov. 

Suppler evt. med en spirituel samtale i Aalborg, Hobro, Mariager, Randers og resten af Nordjylland.

Mange oplever, at de efter noget tid har brug for en spirituel samtale. Det kan være, at der er noget fra clairvoyancen, du gerne vil spørge ind til. At du har gjort dig tanker, og har brug for at blive lyttet til. At du har brug for nogle råd fra den spirituelle verden. 

En spirituel samtale foregår ligesom hos en psykolog. Dvs. at du taler, mens de åndelige guider og jeg blander os der, hvor det er relevant for dig.

Kontakt mig på telefon 24 24 60 37 eller mail mwn@indianeren.dk. Du er også velkommen til at sende en sms til samme nummer.

Jeg hører til i Mariager, men tilbyder clairvoyance og spirituel vejledning til Aalborg, Hobro, Randers og resten af Nordjylland.

Ønsker du et redskab til selvudvikling tilbyder jeg ligeledes salg af tarotkort og tarotlæsning. kortene fungere derfor som et selvuviklingsredskab, vi kan benytte os af til at træffe de rigtige valg her i livet. Ligeledes kan vi opnå en dybere indsigt i os selv, og de mekanismer som driver os.